Mata Melihat, Hati Membaca, Mulut Terdiam, Tangan Meng 'Scroll' Tetikus..

Tuesday, January 08, 2013

Happy Launching Blog S.G.T


Dengan ini, pada tarikh 9 January 2013, Blog So Good Taste dengan rasminya telah dilancarkan..  Hehe..  Sebelum ni orang dok tanya apa blog, apa blog..  Rupanya tengah di BLOCK!  Hahaha..  Untuk yg tak tahu apa kandungan blog ni?  Sudi2 kan lah jenguk satu persatu entry & sudi2 kan lah jugak untuk follow setiap masa.  Walaupun masih baru,  saya tetap berusaha untuk menjadikan blog ni sentiasa ada kualiti dan InsyaAllah akan di update dari masa ke semasa.

Untuk yg tak tahu juga, So Good Taste menerima tempahan untuk homemade bakery, dessert and pastry.  Setakat ni, Alhamdulillah penerimaan customer sangat baik dan order juga sangat menggalakkan.  Yelah, mungkin ada yg tak tahu, saya buat homemade ni sebagai part time saya bila ada kat rumah~~  Bile datang RAJIN dia..  Pergh!!!  Dah lama dah.  Blog ni je yg masih baru (sebab baru pandai nak ber blog sebenarnya).  Shy3!!

Dan kebanyakkan nya juga, customer bukan di kalangan orang kampung sendiri.  Pelik kan?? Tak de apa yg pelik sebenarnya.  Cuma tak di war2 kan di sini.  Hehehe... Sorry!!  Tapi sekarang ni, oleh kerana blog sudah ada, lesen perniagaan sudah ada, customer sudah ada, permintaan jugak sudah ada,  & Bla, bla, bla yg ada lagi (kalau semuanya nak ckp, berjeler), dengan berbesar hatinya saya mewar2 kan apa part time job yg saya buat.  Tengok jelah kt semua entry yg ada kat sini.  Hehehe...

Free Wink Smiley

Di So Good Taste, tempahan dibuka dan boleh dibuat setiap hari bermula dari hari Isnin ~ Jumaat untuk penghantaran atau pengambilan pada hari Sabtu atau Ahad atau pada hari biasa (1 hari yg ditetapkan) mengikut majority request dengan talian hayat 016-3022731/ 019-6994099 atau inbox sendiri kat blog ni atau melalui facebook (berapa banyak atau daaaa...)

http://www.facebook.com/hardiananaib.azri

Anda jelas?  Anda faham?  Bagus~~~  Hehehe...  So, selamat meninjau di blog So Good Taste and Selamat Mengorder semua..

0 comments:

Post a Comment